Acordul Utilizatorului

MyBB ofera servicii acelor persoane și organizații care sunt de acord cu toți termenii și condițiile menționate mai jos. Toate aceste condiții sunt necesare, dar nu toate atotcuprinzătoare. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a rezilia serviciul oricărui utilizator bazat pe propriile noastre motive și cauze.

Utilizatorul este de acord că utilizarea forumului este riscul fiecărei persoane. Forumul este furnizat "ca atare" și nu există garanții explicite sau implicite.

Administrația MyBB nu este responsabilă pentru conținutul forumurilor utilizatorilor lor.

Administrația MyBB nu oferă garanții cu privire la exactitatea, corectitudinea sau integralitatea informațiilor postate pe forumuri de către utilizatori și nu este responsabilă pentru:

  • orice erori sau inexactități cauzate de utilizarea acestor informații;
  • orice defecțiune a unui echipament de calculator ce apar în timpul utilizării serviciului nostru, precum și orice întârziere și întrerupere a serviciului nostru;
  • orice pierdere sau daune cauzate de conținutul sau serviciile furnizate de forumurile utilizatorilor.

Gândurile și opiniile exprimate de către utilizatorii noștri nu reflectă neapărat punctul de vedere al administrației MyBB.

MyBB își rezervă dreptul de a împiedica utilizarea necorespunzătoare a serviciului, inclusiv accesul la server și eliminarea informațiilor postate.

Utilizatorul este pe deplin responsabil pentru toate activitățile care au loc sub numele lui, de numele de logare și parola, deținute de MyBB.

Utilizatorul este de acord să nu utilizeze serviciile MyBB în scopuri contrare sistemului juridic din Rusia și care încalcă confidențialitatea informațiilor sau care provoacă o defecțiune a sistemului. În caz de încălcare a acestui angajament, orice date de utilizator pot fi șterse fără avertisment.

Utilizatorul este pe deplin responsabil pentru toate informațiile postate de către el sau alți utilizatori, în limitele care sunt disponibile pe Internet, prin orice alte mijloace. MyBB nu este responsabil pentru informațiile postate pe forumurile utilizatorilor de către utilizatorii de servicii sau terțe părți.

MyBB nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele întreruperi în furnizarea serviciilor. MyBB nu garantează că serviciile nu vor fi întrerupte, că serviciul nu conține erori sau că eventualele erori vor fi corectate.

Serviciul MyBB interzice în mod strict:

  • Postarea (făcând accesibil din exterior) de orice conținut asociat cu (dar fără a se limita la acestea) nuditatea minorilor, precum și linkuri către astfel de resurse.
  • Solicitarea de fapte nedrepte și încălcări ale sistemului juridic rus actual.
  • Înjurăturile și blasfemiile.
  • Orice ură sau expresii de ostilitate față de indivizi, grupuri sau organizații.

Acest forum poate fi șters pentru orice încălcare a cerințelor conținutului fără avertisment.

MyBB are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge un forum în care nu au existat posturi noi în ultimul an.

MyBB are posibilitatea de a găzdui gratuit forumuri de utilizator prin intermediul agenților de publicitate de sponsorizare. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a plasa informații publicitare pe forumul lor sub formă de bannere și reclame fără a ține cont de conținutul forumului.

MyBB are dreptul de a modifica anumite caracteristici ale publicității pe forum.

MyBB nu răspunde față de terți pentru situații legate de terțe părți și încălcarea drepturilor de autor de către utilizatorii serviciilor.

Utilizatorul, ca un administrator de forum este de acord că forumul său nu va include materiale care sunt drepturi de autor de către terțe părți.

Toate serviciile de sistem MyBB sunt furnizate în forma în care au fost dezvoltate. Utilizatorul nu poate solicita MyBB pentru a actualiza sau schimba livrarea de servicii în conformitate cu nevoile sale personale.

Fiecare utilizator al serviciului de forum gratuit de la MyBB este abonat în mod automat la știri de serviciu, cu nu mai mult de o dată pe săptămână de discuții.

Acordul actual poate fi modificat în mod unilateral de către MyBB. Utilizatorul va fi informat cu promptitudine cu privire la aceste modificări.

Prin crearea unui forum gratuit MyBB, acceptati pe deplin acest acord. Toate cele bune, Administrație MyBB.