Program Partener

MyBB ofera servicii acelor persoane și organizații care sunt de acord cu toți termenii și condițiile menționate mai jos. Toate aceste condiții sunt necesare, dar nu toate atotcuprinzătoare. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a rezilia serviciul oricărui utilizator bazat pe propriile noastre motive și cauze.

MyBB nu este responsabil pentru o eventuală defecțiune a echipamentelor informatice, pierdere sau deteriorare a acestora, care a avut loc în cursul furnizării de servicii, precum și întârzieri și eșecuri în furnizarea de servicii.

Toate serviciile de sistem MyBB sunt furnizate în forma în care au fost elaborate. Partenerul nu poate solicita MyBB actualizarea sau schimbarea livrării de servicii în conformitate cu nevoile sale personale.

Fiecare partener obține propriul său website și 50% din afișările banner pe forumuri cu opțiunea de a vinde anunțuri.

MyBB are dreptul de a schimba unele caracteristici de publicitate de pe forum.

Acordul Utilizatorul se aplică tuturor persoanelor, care creează un forum pe platforma MyBB.

Partenerul nu va schimba textul Acordului de Utilizator în nici un fel.

Partenerul este de acord să transmită eventualele reclamații primite trimițând un e-mail la adresa:

Fiecare partener MyBB este abonat în mod automat la serviciul de știri cu corespondență de nu mai mult de o dată pe săptămână.

Acordul actual poate fi modificat în mod unilateral de MyBB. Partenerul va fi informat cu promptitudine cu privire la aceste modificări.

Devenind partener MyBB, accepți pe deplin acest Acord. Toate cele bune, Administrația MyBB.

Creează-ți propriul forum de găzduire